2012-12-26 11:41:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - ma nehéz higgadtnak maradnia

Napi horoszkóp december 26-ra  a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A partnerével olyan dolgokon merülhetnek meddő vitába, amikről igazából egyikük sem tehet. Vagy, ami még rosszabb, amiben egyikük sem kompetens. Inkább olvassanak utána, felesleges szócsatázás helyett!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A munkahelyén egyre nagyobb követelmények elé állítják. De a mai nap még szigorúan a családjáé. Használja fel a családi békét arra, hogy a társától kér több segítséget, legalább az otthoni munkamegosztásban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma nehéz lehet higgadtnak maradnia: különösen, ha netán egyedülálló, önti el önt nagy mértékben a vágy, hogy végre társat találjon. A mai nap erre módja is adódhat: talán egy táncház, vagy más közösségi rendezvény keretében.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy kisebb utazáson, vagy sétán megpillanthatja álmai lakóházát. Ha amúgy is a költözést tervezi, akkor most van itt az ideje, hogy utánajárjon a lehetőségeknek. Lehet, hogy a közelgő új év már új helyen találja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma végzetes hiba lenne a magánéletébe belevinnie a munkahelyi gondokat. Az sem mentség, ha épp valamelyik munkatársával való találkozás, vagy telefon hozza ilyen helyzetbe. Ma még kímélje a kedvesét ettől! Ez a nap legyen még szent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az okoskodásával a kedvese, vagy más családtagja idegeire mehet. Ma ne ön legyen a szavak embere, hagyja, hogy inkább mások bontakozzanak ki ön helyett. Még, ha valamit jobban is tud, inkább hallgasson bölcsen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szíve tele van szeretettel, és a szokásos családlátogatási időszak módot is ad önnek arra, hogy ezt végre ki is mutassa. Olyan valakivel is összehozhatja a sorsa, akit már nagyon rég nem látott. Most ismerheti meg csak igazán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma a legjobb társa a macskája lehet: legalább annyit tud lustálkodni ma, mint az állata. A dorombolására szüksége is van: ez idegnyugtató és gyógyító hatású állat. E hang kifejezetten segíti a meditációt. Bújjon hozzá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy ismerőse rejtélyessége és kiszámíthatatlansága most csábítóan hat önre. Még a kaland gondolata is megfordul a fejében. Azonban az illető tartózkodóbb, mint gondolta. Lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy felelevenített családi ismeretség új reményekkel töltheti el. Talán még a karriermódosítás, a pénzkeresés lehetősége is felmerül önben. Erre nagy szüksége is lenne, hisz gyermekei felnövekvőben vannak. Ideje váltania.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kedve támad, hogy közeledjen végre valakihez, akivel eddig megtartották azt a bizonyos tisztes távolságot. A közelségből azonban valami egészen más sül ki, mint amit eredetileg tervezett. A barátság azonban mély lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Akármilyen nehezére esik is, meg kell próbálnia kedvesnek lenni a társa rokonaihoz. Ez a végén önnek úgyis jobban fog sikerülni, mint a partnerének magának. A vicc az, hogy a végén még majd épp ezen vesznek össze.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: